maanantai 1. helmikuuta 2010

Pienimuotoista tokotreeniä

Harjoiteltiin tänään sitten oikein kunnolla tokoa (silti ihan pennun ehdoilla ja pidettiin taukoja), kun tuntui tuota virtaa riittävän ihan loputtomiin asti eikä pienet yksittäiset harjoitukset tuntuneet missään, vaan kerjäsi vain lisää.

Ensin otettiin hieman perusasentoharjoituksia, jotka sujuivat mielestäni varsin mallikkaasti. Ohjasin sen vielä pienellä kädenliikkeellä sivulle (tätä ollaan vasta häivyttämässä) samalla kun annoin käskyn, ja palkitsin 3 kertaa kontaktista kun oli sivulla. Hyvin katsoi palkkausten välillä koko ajan minua, ja loikkasi vapautuksen jälkeen automaattisesti sivulle tuijottamaan minua. Pitihän siitä uudelleen palkata kun meni niin hienosti. ;D


Jatkettiin sitten eteentulon harjoitteluun, joka meni ihan uskomattoman hienosti. Täytyy myöntää etten ole koskaan koettanutkaan aloittaa eteentulemista niin että itse istuisin ja Uudi voisi kunnolla paineistumatta tulla todella lähelle, vaan olen suoraan ohjannut sen eteen seisoessani. Ei tunnu kyllä minkäänlaista paineistumista, tulee ihoon kiinni vauhdilla, röyhkeästi ja jää katsomaan minua kunnes annan namin. En vaatinut vielä kunnon kontaktia, vaan palkkasin sitä jatkuvasti sen ollessa oikealla paikalla.

Pienen tauon jälkeen jatkettiin imutusseuraamisella, joka meni ihan ok. Lähdettiin perusasennosta. Eihän tuo tietenkään ole vielä mikään lopullinen, mutta saisi kyllä olla hieman tiiviimpi ja suorempi, joten treenattiin etenkin tiiviyttä (pidin nakkia ihan kiinni minussa) paljon. En ole vielä vaatinut kontaktia, mutta pitäisi varmaan pikkuhiljaa koettaa ilman imuttamista ettei jumiuduta tuohon samaan vaiheeseen ikiajoiksi. Ihan suoraa mentiin, tulkoon käännökset sitten myöhemmin.

Ei nyt ole seuraamista mutta ollaan juuri lähdössä



Vähän myös harjoiteltiin maahanmenoa, joka on ihan alkutekijöissään. Olen vasta saanut sen lonkalle makaamaan menemisen/lonkalle tipahtamisen pois, joten en ole paljon muuhun keskittynytkään. Menee maahan vasta ihan täydestä käsiavustuksesta (ja vain edessä), olen vasta käskyä lisäilemässä eikä pysy kovinkaan kauaa (ja nousee jos nousen seisomaan). Tätä pitää harjoitella vielä paljon.


Iloiseksi lopetukseksi tehtiin muutama istumisen harjoittelu, koska se menee aina hyvin. Istutin eteen, oikealle sivulle, taakse ja vinosti eteen. Istui hyvin ja nopeasti (ja piti jopa kontaktia koko ajan :D). Sai nousta vasta vapautuksen jälkeen, mutta en pitänyt paikallaan kuin pari sekuntia.


Iloinen loppuleikki



Ei kommentteja: