sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Mökötuvan porokoiraleiri

Uudin juoksusta huolimatta päätin mennä leirille, että näkisi kuitenkin vähän Uudin sukulaisia, ja kasvattaja näkisi mitä meidän Urkista on tullut. Melkein kaikki sisarukset olivatkin paikalla, ja muutamia uusia tuttavuuksia vanhemmista pentueista.
Kaikista ennakkoluuloistani huolimatta Uudi käyttäytyi koko leirin ajan erittäin hyvin! Ei paljon haukkunut, pysyi hyvin yksin sisällä aika pitkänkin aikaa, kuunteli ja totteli hyvin.

Jotkut menivät jo perjantaina etsintäharjoituksiin, mutta Uudin juoksun vuoksi U ei olisi voinut osallistua niihin, joten saavuttiin paikalle vasta lauantaiaamuna. Käveleskeltiin aamulla jonkun aikaa ulkosalla metsässä, Uudi kävi uimassa ja puolenpäivän aikaan oli ruokailu/luento/kahvi. Luennon jälkeen harjoiteltiin ohittamisia, kontaktia ja omia juttuja, ja Urkki suoriutui niistä aivan erinomaisesti :) Katsoi kauniisti vaikka toiset koirat menivät todella lähelläkin. Illalla oli jälleen ruokailu, lenkkeilyaikaa ja saunomista, ja simahdettiinkin molemmat edellisen aamun aikaisen herätyksen vuoksi todella aikaisin.

Kiitokset Riikalle erittäin hienosta leiristä :)

Ei kommentteja: