keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Näitä päiviä taas

En tajua mikä tuolla koiralla taas on. Se oksentelee, TAAS. Se on koko elämänsä oksennellut usein, enimmillään kerran muutamassa kuukaudessa on ollut sellainen päivä, että se oksentaa muutamia kertoja ja on nuutuneen oloinen. Oksennuksen mukana ei tule ruokaa (sulamattomia rustoja tms) eikä se ole tyhjän mahan oksentelua. Seuraavana päivänä se on aina ollut jälleen ihan normaali pirteä itsensä. Joskus sille kelpaa se vähäinen ruoka mitä olen myöhemmin tarjonnut, vettä se useimmiten juo ihan itsekin (jos ei juo, annan ruiskulla vettä + Nutrisalia ettei kuivu). Pentuna se oli tiputuksessa tämän oksentelun takia ja olen myöhemminkin jonkun muun asian yhteydessä kysynyt eläinlääkäriltä mitä se voisi olla. Vastauksena vain että se on voinut syödä jotain sopimatonta ja on vain tärkeää huolehtia ettei se kuivu. Ei se nytkään ole varmasti mitään sopimatonta syönyt (ainakaan mitään minkä huomaisin puuttuvan, lattialla ei ollut roskia tms kun tulin kotiin tänään enkä edes keksi mitä se olisi saanut syötyä) eikä myöskään mitään sen ihmeellisempää kuin normaalistikaan. Ja nyt oli melko pitkään taas sellainen kausi, ettei se oksennellut. Ääh. Eipä tällä hetkellä juuri saa mitään tehtyä kun se ei mitenkään kriittisessä tilassa ole (nukkuu, juo, niskanahka palautuu heti ja ikenet normaalit).

Olen myös hukannut treenikalenterin jonnekin. Olen ehkä maailman surkein pitämään tarkkaa treenipäiväkirjaa joka päivästä, vaikka yritin ostaa hienon juuri siihen tarkoitukseen sopivan vihon että saisin ehkä vähän tsempattua. Ja pah. Pitäisi yrittää sitten edes tänne kirjoitella ihan pävittäisiäkin treenejä että vähän muistaisin missä mennään ja mitä on tullut tehtyä.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Treenikaverin pk. colliella oli myös yhdessä vaiheessa tuollaista epämääräistä oksentelua. Eläinlääkärillä käyttivät muistaakseni pariinkin kertaan mutta mitään erityisempää ei kai löytynyt tai osattu sanoa?

Paranemisia Uudille! :)