lauantai 26. kesäkuuta 2010

Vapauden hurmaa helteessä

Kaverin uroskoiran avulla huomattiin, että Uudin juoksusta ei ole kyllä enää jälkeäkään. Ei minkäänlaista reagointia kaukaa eikä lopulta naamankaan edestä, joten se tietää Uudille kunnollista vapautta, viimeinkin! Pitkän aikaa on nyt joutunut viemään Uudia fleksissä tai 15m liinassa niin juoksuepäilyjen (tai heikon ensimmäisen juoksun), murkkuilun kuin kunnollisenkin juoksun takia, mutta nyt koittaa jälleen vihdoin vapaus.

Mentiinkin eilen pitkä lenkki peltojen keskellä kaukana kaikesta, missä ei yleensä tule vastaan kuin korkeintaan muutama kuovi. Joko Uudilla oli kuuma (niin oli kyllä minullakin), se oli väsynyt jo pitkästä lenkistä tai molempia, mutta eipä siinä paljon juoksemisen riemua huomannut, kun tämä lönkyttää vieressä ja kerjää kissanruokaa. Kai minun pitäisi olla vain tyytyväinen ettei se heti hilpaise matkoihinsa, mutta olisi nyt vähän saanut kerrankin irrotella ;)
Tänään mentiin myöskin jääkiekkokaukalolle, jossa ei tietenkään nyt kesällä ole muuta kuin rikkaruohoja ja muurahaisia. U laukkasi pallon perässä pari kertaa kaukalon päästä päähän, toi pallon minulle ja se juokseminen olikin ilmeisesti sitten siinä. Pitää varmaankin pyytää joku koiran kanssa mukaan, että Uudia huvittaisi juosta.

Otettiin siinä sitten vähäsen treeniäkin kun kinkkupasteija kiinnosti enemmän kuin juokseminen. Muutama perusasento + käsky "sivu", kolme maahanmenoa (pelkästään sanallisesta käskystä!) ja pallopalkka, yksi sivulla maahanmeno (itse menin kyykkyyn) ja yksi luoksetulo eteen noin 5 metrin päästä.



Ei kommentteja: