maanantai 29. marraskuuta 2010

Mimikry

Meille kuuluu...koeviikkoa ja treenaamista. Kylmää, ankeaa marraskuun loppua. Valitusta Uudista ja hehkutusta Uudista.

Koeviikon takia Uudille on jäänyt aika paljonkin vähemmän aikaa, mitä se ei tosin onneksi ole mitenkään oirehtinut. Samanlainen pöpi murkkukuuro se on toisinaan edelleen, mutta joskus sentään näkyy hieman parannustakin... Se on ollut nyt muutaman päivän ihan outo, kamalan iloisen hömppä mutta silti yrittänyt niin parastaan ja kuunnellut upeasti. Arvatkaapa vain onko sitä tullut silti pidettyä suuremmin irti (harjoiteltua sitä) muuta kuin pihalla, vaikka se onkin tuollainen aivollinen välillä. Miksi pitää aina olla niin kiire, miksi kaikki hyvät maastot ovat kaukana, miksi minua laiskottaa, miksi kaikesta pitää tehdä niin vaikeaa ja miksi on niin kylmä, että kamalasta kerrastosta huolimatta on niin kylmä, että on pakko kääntyä takaisin kesken lenkin tai oikeasti kuolee. Juujuu pitäisihän sitä taas harjoitella vaikka liinassa...kunhan tuo koeviikko on ohi.

Treenattu ollaan. Vähäsen. Olen eniten harjoitellut nyt nopeaa maahanmenoa, koska kyllähän se siinä ihan ok pysyy, mutta kun se on niin onnettoman hiiiidaaasss.... Kuin käskisi traktoria maahan, eikä se tuolla kylmässä halua laittaa kyynärpäitä alas asti. Meneehän se sitten kun käskee toisen kerran, mutta kun sen pitäisi mennä ensimmäisellä käskyllä. Muuten pääasiassa ihan perusasentoja, luoksetuloja (ihan kyllä vapaamuotoisiakin aika runsaastikin, mutta minne on jäänyt se ennen niin tehokas viheltäminen?? tyhmä minä), seuraamisen oikeapaikkaisuutta, maasta seisomaan nousemista (miksi??) ja seisomaan jäämistä ja siinä pysymistä.

Ja vihdoinkin se pohjavilla alkaa kasvaa! Kaula alkaa näyttää jo melkein hyvältä ja takapuolen päällä on pieni läntti harmaata villaa, mutta kyllä näillä pakkasilla sitä takkia pitää edelleen käyttää - koko selkä, maha ja jalat ovat ihan paljaita ja raukka hytisee pitkäksi aikaa pysähtyessä takki päälläkin ja nostelee tassujaan. Harmi että ne karvat tuskin parissa viikossa tulee messariin (ollaan molempina päivinä), mutta saahan se H:n karvoistakin huolimatta. Saadaanpahan mielipidettä eri tuomareilta. Katsoo nyt vaan miten hyvin onnistuu, kun tuo alkaa pikkuhiljaa oireilla juoksuja ja ollaan majoittumassa samaan huoneeseen uroksen kanssa... D: Pitää vain toivoa ettei mitään tule ja järjestellä tuo majoitus/näyttelyyn meno uudelleen jos tulee.

Ei kommentteja: