torstai 18. marraskuuta 2010

Uudi on lyönyt päänsä

Vähän epäilyttää onko Uudi jotenkin sairas. Oltiin tänään tennarilla treenaamassa (ei sentään kentällä), Uudi koko ajan irti (ihme muutenkin että keskittyi niin hyvin eikä pelleillyt yhtään, vaikka yleensä tennari on se paikka jossa riehutaan). Se keskittyi aivan tajuttoman upeasti, eikä edes yrittänyt lähteä Nanan luo. Kyllähän se välillä sinne katsoi kiinnostuneen näköisenä, mutta silloin käännyin heti ja lähdin menemään toiseen suuntaan, piakkoin pieni päänsä lyönyt porkkis vieressä kävellen ja odottaen tekemistä. Ja kaikista oudointa oli, kun Nana sai palkan (olin myöskin vapauttanut Uudin paikalta) ja pyöriskeli siinä lelu suussa ja pian leikkiasennossa Uudiin päin, ja mitä tämä tekee - seisoo siinä hetkisen tuijottaen Nanaa, olen 100% varma että nyt se lähtee ja jo valmis tarttumaan sen pantaan - U kääntyy ja tulee luo. Jätti Nanan yksin leikkiinkutsuunsa. Leikkimään. Lelulla. Sai kyllä todellakin superpalkan ja älyttömästi kehuja.

Mutta itse treenitkin menivät ihan suht hyvin:
Liikkeestä maahanmeno alkaa pikkuhiljaa jopa näyttääkin siltä miltä alulla oleva maahanmeno näyttää, käsimerkillä kylläkin. Jouduin tänään käyttämään todella suurta käsimerkkiä ja pari kertaa toistamaan käskyn, kun ei suostunut menemään kylmään maahan kunnolla makaamaan. Perusasento ok, pitää vielä tehdä sellainen ihme koukero kädellä jotta se tulee kunnolla. Takapään käyttö on parantunut huomattavasti, joskus jopa kiepauttaa sen fiksunkin näköisesti taakse. Kerran meinasi tulla väärälle puolelle, kun ollaan aika paljon harjoiteltu lenkillä sitä oikealle sivulle tulemista (tietysti eri käsky kuitenkin), eli pitääpi erotella ne kunnolla toisistaan.
Seuraaminen on huono. Selailin vanhoja kuvia ja blogimerkintöjä seuraamisesta joskus aikaa sitten, ja alkaa melkein itkettää miten hyvä se oli silloin. Pitää vain tehdä paljon töitä, eli melkein aloittaa alusta. Käännöksiä ei tehdä vielä kunnolla ollenkaan, kunhan saisin sen suoran seuraamisen hyväksi, kun tuo meinaa jätättää. Siihen auttoi käden koukistaminen siihen sen yläpuolelle, mutta pakko sekin on joskus häivyttää. Muuten kyllä kontakti hyvä, mentiin aika läheltäkin Nanaa eikä vilkaissutkaan sinne.
Liikkeestä seisominen alkaa edistyä! Edelleen tökkään sen jäämään paikalleen kädellä, mutta tänään koetin mennä muutaman askeleen pysähtymisen jälkeen, ja se jäi! :) Ennakoi istumista lopussa, mutta käskytin uudelleen hetkeksi seisomaan, tulin uudelleen viereen ja vapautin suoraan.
Luoksetuloa en uskaltanut kaukaa ottaa, etten olisi pilannut liialla innostamisella ja Nanan ohi juoksemisella muuten hienoa suoritusta ja saanut sitä karkaamaan. Vähän meinasi törmätä, mutta muuten hyvä, toisen käden kanssa tosin.
Paikallamakuu Nanan kanssa, väliä pari metriä. Poistuin muutaman kymmenen askeleen päähän pisimmillään, kävin aika usein palkkaamassa. Makasi tarkkaavaisena, mutta ei nykinyt lähtemään. Meinasi nousta kun tulin viimeisellä kerralla takaisin, mutta karusti käskin vain uudelleen maahan ja annoin taas odottaa hetken. Nyki seuraavallakin kerralla vähäsen, mutta pysähdyin joka kerta kun meinasi nousta -> lopetti ja makasi kiltisti vierelläkin pari sekuntia.

Ei kommentteja: