tiistai 9. marraskuuta 2010

Samaa mitä aina ennenkin

Miksi minusta tuntuu, että kaikki päivitykset on ihan sitä samaa - joka toisessa hehkutan päivän treeneistä tai yleisesti siitä kuinka U on ollut unelmallinen, joka toinen päivä valitan sen murkkua, treenejä ja muutakin yleistä. Tänään on aikalailla valituspäivä, kyllähän me jotain fiksuakin ollaan tehty vaikka koko päivä on kyllä ollut Uudin osalta aika päätöntä menoa. Jos se olisi ihminen, sanoisin että se tahallaan ja kiusallaan kaivaa verta nenästään. En kuitenkaan harrasta inhimillistämistä.

Ja miten se sitä verta sitten kaivaa... 1. Huutamalla. Se on huutanut tänään kuin pistetty ja kuolemaa tekevä sika. Se huusi kun se oli yksin (?!), se huusi kun jätin sen kaupan eteen sille puolituttujen ihmisten kanssa (eikä totellut, vaikka kielsivät), se huusi kun tulin, se huusi matkalla vastaan tulevalle koiralle (mieleen nousi vain kysymys, että mikä sitä vaivaa), se huuteli huvikseen välillä lenkillä, se huusi ollessaan tennarilla juoksemassa toisen koiran kanssa, se huusi juuri äsken ja juoksi ympäri pientä huonettani. 2. Kerjäämällä huomiota näykkimällä. Uudi. 1v. Näykkimällä. En tiedä onko mitään, mikä rasittaisi enemmän. Ja kun häivyin huoneesta, se jäi huutamaan. Jouduin myös rauhoittamaan sen syliin kun meno alkoi olla sen mukaista, ja se huusi kuin syötävä ja örisi ja ärisi. Mielenkiintoista olisi tietää, mikä siellä päässä on ongelmana. 3. Vetämällä lenkillä. Uudi. 1v. Joka ei ole koskaan vetänyt, jonka kanssa on ollut canicrossin harrastamisen aloittamisen kanssa ongelmia koska se ei ole halunnut vetää. 4. Olemalla hyperaktiivinen ja muutenkin aivan kierroksilla.

En tiedä onko tämä kaikki nyt jotain ihme energiapuutetta (lyhyt koulupäivä, parin tunnin lenkki päivällä, liinassa pihalla, treenailua sisällä, tennarilla riehumassa toisen koiran kanssa, puruleluja, nukkumista...) vai jotain ihme pompottelua, mutta oli syy mikä tahansa, U ei ole kyllä kerännyt tänään kovin suurta pistesaldoa.

Kokeiltiin myös ruokakupin kanssa tekemistä pihalla (kun U oli liinassa), vihelsin ja annoin ruokaa jos tuli heti. Ekalla kerralla ei huomioinut mitenkään jolloin lähdin häivyin paikalta kuppeineni, ja ryntäsi perään. Toisella kerralla tuli hitaasti, kehuin kun tuli luokse mutta en antanut kuppia. Kolmannella kerralla tuli suht ripeään, olisi voinut tulla nopeamminkin. Sai palkan.

Ei kommentteja: